OFERTE REVELION Eforie Nord 2017

un revelion diferit la mare!
oferta de revelion in eforie nord

Petreceti revelionul in Eforie Nord

revelion 2017

Revelionul este unul dintre cele mai importante evenimente din an si multi se traduiesc sa faca din asta o seara speciala petrecuta cu cei dragi intr-un loc cat mai frumos de unde sa poata aduna amintiri. Multi dintre voi cu siguranta va ganditi sa petreceti revelionul in zona montana, in cunoscutele statiuni de pe Valea Prahovei in special. Eu va propun o alta idee.
V-ati gandit ca puteti petrece revelionul si la malul Marii Negre?!
Marea are o frumusete deosebita si in anotimpul rece iar ofertele pentru revelionul 2017 nu lipsesc.
De exemplu v-as putea recomanda statiunea Eforie Nord. Este un orasel de la malul marii , micut, ingrijit si foarte frumos. Cateva dintre unitatile de cazare din statiune isi deschid portile si in perioada sarbatorilor de iarna. Vila Flory din Eforie Nord este o vila recent renovata si dispune de toate conditiile astfel incat dumneavoastra sa aveti parte de un confort la un nivel ridicat.
Ca aceasta vila mai sunt cateva locatii in Eforie Nord, spre exemplu Complex Tropical ( un complex deschis abea in vara anului 2012 ), o unitate de cazare cocheta si frumos amenajata!
Preturile in perioada revelionului in statiunea Eforie Nord sunt mult mai mici decat in statiunile de pe Valea Prahovei si majoritatea se inchiriaza integral. Ofertele sunt variate insa in functie de conditii. O unitate de cazare clasificata la 3 stele, cu 8 camere+ 1 salon special pentru evenimente , are tariful de 2800 lei pentru o perioada de 3 zile si 2 nopti ( inchiriata integral).

In timpul iernii, datorita temperaturilor scazute, nu o data s-a intamplat ca Marea Neagra sa inghete si sa ofere un peisaj de poveste. Revelionul petrecut la mare poate fi o adevarata experienta mai ales daca sunteti satui de “revelion la munte”.
Daca v-am convins cautati-va repede locul de cazare si oferte de revelion pe site-urile specializate in turism ( unde aveti posibilitatea sa vizualizati unitatea de cazare si sa afati o multime de informatii) si cu ajutorul uni avans va puteti rezerva locul dorit pentru Revelionul 2017!

photo revelion 2017 cazare eforie nord (click pentru a te intoarce la prima pagina)