OFERTE PASTE Eforie Nord 2016

un paste si 1 mai diferit la mare!
oferta de paste eforie nord

Petreceti sarbatorile de Paste in Eforie Nord

Cum ne destindem anul acesta de Paste?
In acest an, Pastele cade iar pe data de 01 mai. Ca si in anii precedenti, cand s-a mai intamplat ca sarbatoarea de mare interes national sa colereze cu minivacanta de 01 mai, o multime de romani au ales sa petreaca aceste zile la mare, pe litoralul romanesc.
Pentru cei ce isi doresc cu ardoare ca aceste zile de vacanta sa fie relaxante si linistite, cea mai buna optiune pe care noi o recomandam este un sejur in Eforie Nord.

Statiunea este ideala pentru odihna si, in plus, a fost reamenajata de curand fiind de o frumusete aparte. Dar acesta nu este nici pe departe cel mai mare plus. Atuul principal este pretul de cazare Eforie Nord 2016, foarte avantajos in raport cu restul locatiilor estivale din tara.
Va puteti bucura de conditii remarcabile de cazare la cele mai mici si rentabile preturi. In statiune veti gasi o gama larga de unitati turistice incepand de la garsoniere si/sau apartamente la vile, pensiuni si hoteluri de diferite clasificari.

Daca majoritatea unitatilor se inchiriaza la cheie, sau per camera in aceasta perioada, hotelurile si unele pensiuni si-au afisat deja pe retelele de socializare si pe site-urile proprii ofertele de Paste 2016.
Pentru o persoana, tarifele variaza de la 60 lei/zi ( fara masa sau alte facilitatii incluse – doar cazare) pana la 200 lei/zi/persoana ( cu mese si alte facilitate incluse, ca de exemplu : acces la sala fitness, sauna, etc).Pentru a va petrece un sejur de neimaginat in frumoasa statiune estivala, Eforie Nord, ar trebui sa incepeti a va cauta de pe acum locul ideal de cazare.

Accesati site-urile de specialitate/profil sau apelati la serviciile unei agentii in cazul in care timpul nu va permite sa cercetati ofertele pe cont propriu. Cu siguranta va veti intoarce acasa cu bateriile incarcate. Anul acesta Pastele se petrece la mare, in Eforie Nord!!!

photo paste 2017 cazare eforie nord (click pentru a te intoarce la prima pagina)