IMPRESII TURISTI

Impresii turisti si opinii de vacanta la Vila Flory
cazare eforie nord vile
Ionescu Oana - Iasi

Anul trecut am fost la mare. Eu cu familia mea si inca o familie am fost cazati aici, iar alte persoane pentru ca nu mai erau camere libere, au stat la o alta vila din zona. Tarifele au fost aceleasi, deoarece cica asa mergea tariful in perioada respectiva. Dupa ce am fost si eu in vizita acolo, mi-am dat seama ca exista o diferenta ca si confort, curatenie, si modernitate, ca de la cer la pamant.

Rares Valeriu - Galati

Am fost aici in urma cu 2 ani, si daca voi reusii si anul acesta sa ajung la mare, voi alege aceeasi locatie. Mi-a placut foarte mult, deoarece reprezinta un loc linistit ptr relaxare si odihna. M-am simtit ca acasa, si desi am vrut sa prelungesc concediu, mi-a parut rau ca nu mai erau camere disponibile.

Lefter Andreea - Bucuresti

Foarte frumos, voi reveni si anul acesta cu siguranta.....un loc intr-adevar deosebit...il recomand cu toata inima.

Sachelaru Dana - Targoviste

Concediul meu la aceasta vila a fost extraordinar de placut. Pe langa faptul ca am avut noroc de vreme buna, am gasit aici liniste, curatenie, confort, dar si amabilitatea doamnei proprietare. Va spun sincer asta ptr ca de 10 ani merg in Eforie Nord in diferite locuri de cazare, iar anul acesta va fi ptr prima oara cand sejurul meu se va repeta la Vila Flory.

Daca sunteti un fost turist cazat in vila noastra, va rugam sa impartasiti si viitorilor musafiri ai nostri
impresiile cu privire la vacanta dvs. petrecuta in cadrul vilei Flory.
Scrieti-ne pe vilaflory@yahoo.com, cu titlul - impresii.

poza dsaasda eforie cazare eforie nord (click pentru a te intoarce la prima pagina)